10 Ağustos 2013 Cumartesi

Flormar Keçe Uçlu Eyeliner

Merhabalar,

Bayram indirimi zamanında Watsons dan indirimsiz halde aldığım, tamamen acemiliğime gelen bir ürün Flormar ın bu keçe uçlu eyeliner i.





Aslında tamamen satıcı bayanın bu ilk başlayanlar için en uygunu demesine inanarak aldım ama ı ıh :( Kesinlikle ilk kez eyeliner çekecekler için uygun değil bence keçe uçlu eyelinerlar. Hiç beceremedim ve beceremediğim için de sevmedim.



Rengi fena değil aslında, ama kesik kesik oluyor keçe ucuyla sürerken. Elime sürmesi kolay oldu. Ama iş göz kapağına gelince tutuk tutuk sürülüyor. Ya da ben becermedim bilemiyorum.




Elim de patladı kısaca bu ürün. Olmadı kuzenimin kızına veririm o seviyor eyeliner çekmeyi :) İlk ke eyeliner çekenler sizce nasıl bir ürün kullanmalı?

6 yorum:

  1. Kullanım açısından bilmem ama renk olarak gayet siyah duruyor canım genelde silik oluyor keçe uçlular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renk fena değil evet ama hiç bana göre değil kullanışlılığı :(

      Sil
  2. Canim bu urun aslinda yeni baslayanlar hatta normal zamanda kullananlar icin de uygun bi urun amaaa 3-4 hafta sonra ucu kuruyor , silik bir siyahlik veriyor yani omru cok kisa .

    Eyeliner surmeye yeni basliyorsan jel eyeliner tavsiye ederim ben cok memnunum ya da istersen koyu siyah goz kalemlerini eyeliner gbi surp elini alistorabilirsin rahatlikla , ozrllikle asansorlu goz kalemleri kullanirsan cok daha rahat edersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım dediklerini deneyeyim bir.

      Sil
  3. Selam, ben de eyeliner'i ilk sürmeye başladığımda keçe uçluları tercih etmiştim. Sürmesi daha rahat ve kullanışlı oluyor.

    Ben sana Loreal Superliner Carbon Gloss önerebilirim. O da keçe uçlu, ayrıca alalı bir seneyi geçti, sık sık eyeliner kullanan bir insanım hala bitmedi :)

    ancak iki rengi var, biri biraz daha silik bir renk veriyor. O yüzden özellikle kömür siyahı rengini istiyorum dersen daha siyah bir sonuç alırsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, bakayım bir dediğine ama sanırım keçe ucu beceremeyeceğim :( jel deneyeyim bir de diyorum..

      Sil