27 Haziran 2013 Perşembe

Merhaba, haydi loreal causse ruju bir de benden dinleyin :)


Bu ruju makyaj bloggerları sayesinde tanidim ve hastasi oldum :) Kaymak gibi bir ruj :) Nasıl guzel kayar gibi suruluyor, nasıl nemli anlatamam. Ben de ki rengi 102 numaralı mauve cherie . Durusunu da fotograflarda gorebilirsiniz. Bu arada bir puf noktası paylasmak istiyorum. Ruj alirken dudaklarıma surerek denemek istemem hijyenik degil diye. Orada ki guzellik danısmanı bir hanım, bana, ruj denerken bas parmagima surersem dudagimdaki durusa yakın bir ton elde edecegimi soylemisti. Gercekten de oyle :) Siz de bir deneyin :) Asagida parmagimda ve dudagimda nasıl durdugunu swatchladim. Gercekten yakın oldu renk. Bu arada atlamisim, yapısı acik bir ruj. yani dudak fotomda 2-3 kat surulmus hali. Yoksa tek katta ayni parmagimda ki gibi gloss goruntu oluyor. Bu arada fotograf kalitesi ipad yuzunden cok iyi degil. Ozur dilerim bu yuzden..




En ustteki resimde de kırmızı gibi cikmis :( Aksine koyu pembe gibi duran ama dudakta daha acik olan bir renk. Zaten her dudagin rengi yapısı farkli oldugu icin sizde boyle durmayabilir. En guzeli denemek :) Cok uzattim heyecanıma verin lutfen :) Siz bu marka rujdan kullanıyor musunuz? Hangi rengini?

2 yorum:

  1. çok hoş bir rengi var gerçekten. blogun hayırlı olsun bu arada. GFC kapanacağı için bir an önce bloglovin takip butonu eklersen takip etmek isteyenler ekler. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. cok tesekkur ederim :) yalniz o butonu nasıl ekleyebilecegimi bilemiyorum :( baslık altında link koydum ama, butonu beceremedim :/ nasıl ekleyebilecegimi soyleyebilir misin?

    YanıtlaSil