21 Eylül 2013 Cumartesi

Bitenlerrrrr :)


Tekrar merhabaaaa :)

Bir bitenler postuyla karşınızdayım :) Bakalım yakın zamanda neleri bitirmişim :)

Soldan başlarsak, Gratisten aldığım La Ligne Body markalı Vücut şampuanı.İçeriği temiz ürünlere geçmeye çalıştığım için life bol bol dökerek kullanarak bitirdiğim bir ürün oldu. Kokusu ve yapısı fena değil. Güzel köpürüyor.


Yine Gratisten aldığım, Lypsyl marka ballı dudak nemlendiricisi. Sürdüğümde rahatlatıyordu ama dudağımda çok kalıcı değildi. Orta halli bir dudak nemlendiricisi.

Watsonstan aldığım ve memnun kaldığım Neutregena nin Visibly Clear serisinin yüz yıkama jeli. Tonik ve diğer ürünleriyle kullandığımda faydasını gördüğüm bir ürün oldu. Sanırım elimin ayarı olmaması nedeniyle bu erken bitti diğerlerine göre.

Gratisten aldığım, ilk an fena kokmayan Yardley Royal Diamond sprey deodorant. Kokusu sonradan çok hoşuma gitmedi, yine bol bol kullanarak arada banyo ya falan sıkarak bitirdiğim bir ürün oldu.

Veee sürekli kendisini tazelediğim, elimin altında can simidi olarak tuttuğum, Watsons un kendi ürünü olan kuru şampuan. Hayat kurtarıcı. Kokusu eh işte olsa da işime çok yarıyor. Tavsiye ederim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder