24 Temmuz 2013 Çarşamba

Kucuk Bir Watsons Alısverisi

Merhaba :)

Bugun ogluslarla aliserise ciktik yine :) Onlara harcliklariyla oyuncak aldik. Ben de kendime Watsonstan maskeler aldim :)

Soldaki maske Beauty Formulas in, salatalık ozlu yuz maskesi. Kendisi cildi nemlendirecegini, kir ve makyaj kalıntılarından uzaklastiracagini iddia ediyor :) Sagda ki maske ise kagit tipi maskelerden yuzunuze yerlestiriyorsunuz. Bu da Watsons un kendi urunu, yine salatalık ozlu. Bu yuz maskesi ise cildinizi nemlendirip sıkılastıracagini iddia ediyor.





Asagida ki  maskelere gelirsek :) Soldaki maske yine Watsons un kagit maskelerinden. Aloe Veralı ve C vitaminli bir urun. Bu urun de cildinizi nemlendirip aydınlık verecegini vaad ediyor. 



Ortada ki maske ise yine Beauty Formulas in kayısı ve avokado maskesi. Krem formlu bu urun cildinize ılık havlu etkisi yaparak, cildinizi rahatlatıp, sakinlestirip, kirden arındıracagini vaad ediyor.

Ve son olarak sagda ki maske Beauty Formulas ın, zeytin yagı  ve shea yagi iceren yogun nemlendiricili yuz maskesi. Bu urun de yukarıda ki Beauty Formulas maskeleri gibi krem formunda. Bu maske de cildi yogun bir sekilde nemlendirecegini vaad ediyor.. Bu son urunu kısa sakliyorum. Cunku kışın, karma cilde sahip olmama ragmen, asiri derecede kuruyan bir cilde donuyor kerata :)

Fiyatlarına gelecek olursak, Watsons un urunleri indirimdeydi 1,99 tl idi. Beauty Formulas ın urunleri ise 2,99 tl idi.

Sizler bu tip maskeler kullanıyor musunuz? Memnun kaldıklarınız hangileri?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder